Overzicht artikels
8 Lief voor het milieu tips

10/12/2021

De wereldbol staat overal hoog op de agenda. Wil jij je steentje bijdragen aan een mooiere planeet? Dat hoeft hélemaal niet zo moeilijk te zijn

14 hygiënetips voor jouw (afhaal)restaurant

01/12/2021

De keuken, de toog, de toiletten en ja, zelfs de menukaart zijn een broeihaard van bacteriën. Dat is nu eenmaal zo. Net daarom is een goede hygiëne, zéker in tijden van covid, van levensbelang.

Hoe werkt bestellen met een QR code?

12/08/2020

Op iedere moderne smartphone zit tegenwoordig een QR code scanner ingebouwd. Leer hier meer over hoe bestellen met een QR code werkt.

Registratieplicht voor de horeca

24/07/2020

Wie een bezoek brengt aan een restaurant is verplicht een aantal gegevens (email-adres, telefoonnummer) in te vullen. In geval van een besmetting kunnen mensen dan gemakkelijker worden opgespoord. Deze informatie zal na 14 dagen worden vernietigd en zal voor niets anders worden gebruikt dan de bestrijding van de verspreiding van het virus.

Unipage + Kinepolis on tour 🍿

01/07/2020

In de zomer van 2020 komt Kinepolis met een nieuw concept - de drive-in experience. Unipage was bij deze ontwikkeling de partner om de bestellingen vlot te doen verlopen.

Een QR-code als vervanging van je menukaart

03/06/2020

De digitale menu van Unipage is geen copy paste van een klassieke menukaart, maar **een interactieve toepassing die onmiddellijk de informatie bewerkt en verstrekt**. De consument neemt geen genoegen met een pdf-toepassing waarop hij of moet inzoomen en bladeren. Zo zien ze ook te gemakkelijk zaken over het hoofd. Onze oplossing is een tool die jouw klant ondersteunt en direct informatie verschaft bij het maken van de keuze.

Waarom Unipage dé webshop-oplossing is voor jouw horecazaak

09/04/2020

Al meer dan 800 horecazaken gingen je voor in het kiezen van Unipage als webshop- oplossing. In geen tijd heb je een eigen webshop opgericht dankzij de handige modules van Unipage. Stel dat je nog niet overtuigd bent, lijsten we graag nog eens onze belangrijkste pluspunten voor je op.

Waar je moet op letten als je een webshop start voor je horecazaak

09/04/2020

Een webshop starten in de horeca is niet evident. Er lijkt veel bij te komen kijken. Naast rechtstreekse communicatie via mailing en sociale media moet je er ook voor zorgen dat je webshop op andere manieren gevonden wordt. Het is maar één van de vele zaken waar je moet op letten. Wij hebben alvast enkele belangrijkste punten opgelijst als je met jouw zaak nu ook online broodjes en frietjes wilt verkopen.

5 voordelen verbonden aan online betalingen

09/04/2020

Ontdek in dit artikel welke voordelen er verbonden zijn aan online betalingen ontvangen.

4 manieren om snel en efficiënt te digitaliseren als horecazaak

09/04/2020

Als horecazaak moet je nu eenmaal digitaliseren. Onze huidige maatschappij draait om *the Internet of Things*, alles moet digitaal met elkaar in verbinding staan. Maar hoe doe je dat als horecazaak? Vandaag zijn er zodanig veel manieren om je te digitaliseren dat het onduidelijk is wat nu de beste marketingmix is. Daarom helpen we je met Unipage graag met enkele must-haves uit te leggen.

5 redenen waarom je als horecazaak vandaag niet zonder webshop kan

09/04/2020

Online koopgedrag is vandaag niet meer weg te denken uit de wereld van de consument. In een service-economie moet je als bedrijf of horecazaak ook online kunnen aanbieden wat je offline doet. Hier heb je 5 redenen waarom je als horecazaak e-commerce moet omarmen.

Welkom Apple Pay!

09/03/2020

Apple Pay biedt uw klanten een makkelijke, veilige en privé manier om te betalen op uw webshop. Klanten kunnen betalen met hun iOS toestel dat ze vandaag de dag reeds bezitten, zonder extra apps te installeren!

Betaalpartner Payconiq

10/08/2019

Bij Unipage kondigen we met trots aan dat handelaars vanaf nu Payconiq betalingen kunnen ontvangen op hun webshop! Met de Payconiq app, kunnen klanten voor hun bestelling betalen via hun smartphone op uw webshop. Het is veilig, gemakkelijk en vlot, zowel voor u als voor uw klant.

Betaalpartner Mollie

09/08/2019

Bij Unipage kondigen we met trots aan dat handelaars vanaf nu online betalingen kunnen ontvangen op hun webshop via Mollie! Mollie laat u als handelaar to online betalingen te ontvangen met gemak, via de meest gebruikte betaalmethoden.