Bescherm uw Restaurant tegen No-Shows met Unipage's nieuwe Reserveermodule

18/06/2024

No-shows, het fenomeen waarbij klanten een reservering maken maar niet op komen dagen, kunnen een aanzienlijke impact hebben op de omzet en operationele efficiëntie van uw horecazaak. Voor restaurants kan dit leiden tot lege tafels en verloren inkomsten. Gelukkig zijn er diverse strategieën die restaurants kunnen implementeren om no-shows te verminderen. Een van de meest effectieve oplossingen is het gebruik van geavanceerde kassasystemen en reserveermodules.

Het Belang van Effectieve Kassatraining: Tips voor Succes

22/04/2024

In de dynamische wereld van de horeca is een goed functionerend kassasysteem van onschatbare waarde. Het is niet alleen een tool voor transacties, maar ook een middel om klanttevredenheid te verhogen, operationele efficiëntie te verbeteren en financiële integriteit te waarborgen. Het succes van een kassasysteem staat of valt echter met de training die aan medewerkers wordt gegeven. In deze blogpost delen we waardevolle inzichten en praktische tips om uw kassatraining naar een hoger niveau te tillen.

Unipos PLUS: De Nieuwe Standaard in Kassasystemen

18/04/2024

Unipage presenteert met trots Unipos PLUS, de nieuwste evolutie in onze reeks van horeca betaaloplossingen. Dit geavanceerde kassasysteem, dat voorheen exclusief beschikbaar was voor iPads, ondersteunt nu ook naadloos Windows-computers. Bovendien is Unipos PLUS officieel gecertificeerd door FOD Financiën als een Geregistreerd Kassasysteem (GKS). Ontdek hier ook onze nieuwe functies!

Online Reserveren in de Horeca: Voordelen en Kansen

13/03/2024

In de moderne wereld van vandaag, waar technologie en digitalisering zich blijven ontwikkelen, hebben we een spannende nieuwe reserveringsmodule gelanceerd die speciaal is ontworpen voor de horeca! Deze innovatieve tool biedt talloze voordelen voor restaurants, cafés, en andere horeca-ondernemingen. In dit artikel zullen we de voordelen van online reserveren verkennen en ontdekken hoe Unipage u hierbij kan helpen.

De Opkomst van Virtuele Restaurants: Een Nieuwe Horizon in de Horeca

06/03/2024

In een tijdperk waarin de digitale transformatie alle sectoren herdefinieert, maken ook horecazaken een significante evolutie door. Met de opkomst van virtuele restaurants ontstaan er nieuwe kansen voor ondernemers om hun culinaire ambities op innovatieve wijze na te streven. Ontdek hier wat een virtueel restaurant is, de voordelen die het biedt, en enkele tips voor het opstarten ervan.

Ontdek alles over mobiel betalen voor uw horecazaak

16/02/2024

In de dynamische wereld van de horeca is het omarmen van nieuwe technologieën essentieel om concurrerend te blijven. Een van de meest opwindende ontwikkelingen in dit opzicht is de opkomst van mobiel betalen. Deze innovatieve benadering van transacties biedt zowel klanten als ondernemers tal van voordelen.

Hoe werkt bestellen met een QR code?

02/02/2024

Op iedere moderne smartphone zit tegenwoordig een QR code scanner ingebouwd. Leer hier meer over hoe bestellen met een QR code werkt.

Succesvol Starten met Maaltijdlevering: Tips voor Uw Horecazaak

30/01/2024

In de dynamische wereld van de horeca heeft de opkomst van maaltijdbezorgplatforms zoals Deliveroo, UberEats en TakeAway een revolutie teweeggebracht. Deze platforms bieden unieke mogelijkheden voor horeca-ondernemers om hun bereik te vergroten en een nieuwe klantenkring aan te boren. Maar hoe kiest u als ondernemer het meest geschikte platform en hoe beheert u uw aanwezigheid effectief?

Hoe Uw Personeelsplanning in de Horeca kunt Optimaliseren

22/01/2024

Als horeca-ondernemer weet u hoe belangrijk efficiëntie en kostenbeheersing zijn. Een slimme personeelsplanning kan hierbij een cruciale rol spelen. In dit artikel bespreken we hoe u door een doordachte personeelsplanning niet alleen kosten bespaart, maar ook uw winstmarge vergroot.

Slimme Strategieën voor Horecaondernemers: 7 Tips om Kosten te Verminderen

08/01/2024

In de dynamische wereld van de horeca is het optimaliseren van kosten een cruciale factor voor succes. Als ondernemer zoek je voortdurend naar manieren om efficiënter te opereren en winstgevend te blijven. In dit artikel delen we zeven slimme tips en tricks waarmee horecaondernemers hun kosten kunnen verlagen.