Unipage op Horeca Expo 2023: Een Daverend Succes

Unipage schitterde op de Horeca Expo 2023! Ontdek hoe we onze nieuwste innovaties en oplossingen voor de horeca presenteerden.

Onze Unipage stand op Horeca Expo 2023

Onze Unipage stand op Horeca Expo 2023

Horeca Expo 2023 bood de perfecte gelegenheid om de horeca-sector al onze innovatieve producten en nieuwe updates te demonstreren. Unipage blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige totaaloplossingen voor de horeca, en we kunnen niet wachten om te zien wat onze toekomst in petto heeft!

Onze Producten in de Spotlight

We presenteerden trots ons volledige assortiment aan producten. Van onze webshops die naadloos geïntegreerd kunnen worden, tot Unipos Plus, ons geavanceerde iPad kassasysteem dat de efficiëntie en klanttevredenheid verbetert. Ook demonstreerden we onze handige bestelkiosken en QR-code-bestellingen die de horeca-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Op de Horeca Expo 2023 werden de nieuwste updates en functies van onze producten in de schijnwerpers gezet. Bezoekers konden uit de eerste hand ervaren hoe onze innovaties de bedrijfsvoering van horecazaken kunnen verbeteren en de algehele klanttevredenheid verhogen.

Demonstratie van ons kassasysteem Unipos PLUS

Demonstratie van ons kassasysteem Unipos PLUS

Een bestelling opnemen in een handomdraai met Unipos PLUS

Een bestelling opnemen in een handomdraai met Unipos PLUS

Een Overweldigende Aanwezigheid

Onze Unipage stand was een blikvanger op de beursvloer van de Horeca Expo 2023. Met een innovatief ontwerp en een gastvrije sfeer trok het de aandacht van vele bezoekers. Wij stonden klaar om klanten te begroeten en hen te informeren over de nieuwste producten en updates die we te bieden hebben.


Onze bestelzuil/bestelkiosk in de kijker

Onze bestelzuil/bestelkiosk in de kijker

Feedback en Interactie

We hechten veel waarde aan onze feedback, en de Horeca Expo bood dé perfecte gelegenheid om in direct contact te komen met onze klanten. Ons team was actief bezig met het verzamelen van inzichten en meningen van bezoekers, wat zal helpen bij het verder verbeteren van onze producten en diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

De afgelopen week was een opwindende tijd voor Unipage. Als een van de meest verwachte evenementen in de Belgische horecawereld, was de Horeca Expo 2023 een fantastische gelegenheid om onze producten en innovaties te presenteren aan een breed scala aan klanten. En het mag gezegd worden: het was een daverend succes!

Het Epicentrum van de Belgische Horeca

De Horeca Expo staat bekend als het epicentrum van de Belgische horeca. Elk jaar komen duizenden professionals uit de sector samen om de nieuwste trends te ontdekken, te netwerken en innovatieve producten en diensten te verkennen. Zoals vorige editities was Unipage erbij en maakte indruk zoals nooit tevoren!

Een sfeerfoto van op onze stand Horeca Expo 2023

Een sfeerfoto van op onze stand Horeca Expo 2023

Een Toekomst vol Mogelijkheden

Na het overweldigende succes op de Horeca Expo 2023, kijkt Unipage met veel optimisme naar de toekomst. Onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid blijft onverminderd, en we zijn vastbesloten om de horeca-sector te blijven ondersteunen met geavanceerde oplossingen die de bedrijfsvoering verbeteren en de concurrentiepositie versterken.


Vraag een demo aan

Wij contacteren u binnen de 24u voor een demo

Welk type zaak heeft u?