Overzicht artikels / Unipos PLUS: De Nieuwe Standaard in Kassasystemen
18/04/2024

Unipos PLUS: De Nieuwe Standaard in Kassasystemen

Grenzeloze Compatibiliteit met Unipos PLUS

Unipos PLUS markeert een significante vooruitgang in de flexibiliteit en functionaliteit van kassasystemen voor uw horecaonderneming. Voorheen alleen beschikbaar voor iPads, draait ons innovatieve kassasysteem nu ook naadloos op Windows-computers. Dit betekent dat horecazaken voortaan de vrijheid hebben om zowel Windows tablets als iPads te gebruiken zonder te hoeven switchen tussen verschillende systemen. Deze ontwikkeling stelt ondernemers in staat om hun bestaande apparatuur te blijven gebruiken, wat resulteert in minimale investeringen en een vlekkeloze overgang naar Unipos PLUS.

Wettelijke Zekerheid met GKS Certificering

Unipos PLUS gaat niet alleen over innovatie en gebruiksgemak, maar biedt ook volledige wettelijke conformiteit. Het systeem is officieel gecertificeerd door FOD Financiën als een GKS (Geregistreerd Kassasysteem), wat inhoudt dat het voldoet aan alle Belgische fiscale eisen. Hierdoor kunnen ondernemers erop vertrouwen dat alle transacties volledig conform de wet zijn, wat essentieel is voor een transparante en betrouwbare bedrijfsvoering. Met Unipos PLUS verzekert u zich van een systeem dat niet alleen uw bedrijf efficiënter maakt, maar ook fiscaal helemaal in orde is.

Nieuwe Functies van Unipos PLUS

Bovendien brengt Unipos PLUS een reeks innovatieve functies die specifiek ontworpen zijn om de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te verbeteren. Elk van deze updates draagt bij aan een gestroomlijnde ervaring en biedt ongeëvenaarde ondersteuning voor uw bedrijfsvoering.

  • Tafelfunctie in Cloud

De nieuwe tafelfunctie in de cloud stelt uw personeel in staat om vanaf elk apparaat realtime informatie over tafelbezetting en bestellingen te bekijken. Dit verhoogt de efficiëntie van de bediening en verbetert de klanttevredenheid doordat wachttijden verminderen.

  • Shifts en Shift Rapporten

Unipos PLUS introduceert een geïntegreerde shiftmanagementtool die het eenvoudig maakt om dienstroosters te plannen en aan te passen. Aan het einde van elke shift genereert het systeem automatisch gedetailleerde shift rapporten, waardoor managers inzicht krijgen in de prestaties per shift en de mogelijkheid hebben om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

  • Clock In/Out

Met de ingebouwde klokfunctie kunnen medewerkers gemakkelijk in- en uitklokken direct via het kassasysteem. Dit zorgt voor een accurate registratie van werkuren, wat essentieel is voor zowel compliance als loonadministratie.

  • Geïntegreerde Webshop Bestellingen

Een van de meest opmerkelijke toevoegingen aan Unipos PLUS is de integratie van webshop bestellingen. Dit stelt horecazaken in staat om zowel fysieke als online bestellingen efficiënt te beheren vanuit één centraal systeem, wat leidt tot een gestroomlijnde operatie en verbeterde klantenservice.

  • Custom Ticketjes

Unipos PLUS biedt nu ook de mogelijkheid om custom ticketjes te creëren. Of het nu gaat om speciale aanbiedingen, evenementen of persoonlijke boodschappen aan klanten, deze aanpasbare tickets voegen een persoonlijk tintje toe dat klanten zeker zullen waarderen.

Stap vandaag nog over op Unipos PLUS

Met Unipos PLUS biedt Unipage een robuust, veelzijdig en gebruiksvriendelijk kassasysteem dat ontworpen is om aan de unieke behoeften van de moderne horeca te voldoen. Of u nu een kleine bistro runt of een grote keten beheert, Unipos PLUS is de oplossing die groei en efficiëntie garandeert. Stap vandaag nog over en ervaar zelf de voordelen!

Wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze deskundigen.

 

Vraag nu vrijblijvend een demo aan