Overzicht artikelsBetaalpartner Payconiq

Betaalpartner Payconiq

10/08/2019

Bij Unipage kondigen we met trots aan dat handelaars vanaf nu Payconiq betalingen kunnen ontvangen op hun webshop! Met de Payconiq app, kunnen klanten voor hun bestelling betalen via hun smartphone op uw webshop. Het is veilig, gemakkelijk en vlot, zowel voor u als voor uw klant.

Geen vaste prijs

Er zijn geen vaste abonnementskost aan Payconiq verbonden. Daarbovenop is er geen investering nodig langs uw kant om Payconiq betalingen te ontvangen. U heeft geen IT zorgen, Unipage voorziet de integratie in uw webshop.

Veilige betaalmethode

Betalingen met Payconiq zijn gegarandeerd. Wanneer je een betalingsbevestiging ontvangt, krijg je als handelaar 100% zeker het bedrag. Payconiq verwerkt dagelijks miljoenen veilige transacties, je kan dus zorgeloos betalingen ontvangen.

Blije klanten

Payconiq wordt dagelijks gebruikt voor miljoenen transacties in België en Nederland. Payconiq zorgt voor een betere klantenervaring in uw webshop. Door Payconiq aan te bieden in uw webshop zullen klanten vlotter hun aankoop kunnen voltooien, wat resulteert in een blijere klant!

Kostprijs Payconiq

  • Webshop: €0,20 per transactie
  • Kiosk in de winkel: €0,06 per transactie

Unipage zorgt voor begeleiding van A tot Z!

Unipage zorgt ervoor dat u vlot en gemakkelijk kunt beginnen met Payconiq betalingen te ontvangen, door u te begeleiden in het proces om een Payconiq merchant te worden. Daarbovenop biedt Unipage een makkelijke interface aan om al uw bestellingen op te volgen en af te handelen.

Laat geen omzet meer liggen.

Een webshop lanceren duurt minder dan 3 minuten.

Lanceer nu mijn webshop